Det går fremad med cykelstien – men langsomt

”Anlæg & Infrastruktur” i Vejle Kommune har sendt os denne status over arbejdet med cykelstien. Tak for det.

Til alle i Thyregod og Vester

Som I måske har set, går det langsomt fremad med cykelstien, og vi asfalterer i øjeblikket. Det går desværre ikke så hurtigt, som vi havde håbet, og det kommer til at tage noget tid, inden vi kan ibrugtage cykelstien.

Som så mange andre i hele landet, kæmper vi med de store vandmængder, der er kommet fra oven de sidste par måneder. Vi har 300-400 m af stien, som er helt opblødt, og som ikke kan asfalteres i nuværende tilstand. Det kræver en længere periode med tørvejr og helst lidt sol og vind, at få vandet ud af grus og sand, så vi kan asfaltere.

Vi prioriterer at blive færdige fra Thyregodvej til Kollemortenvej, så kan det være, at vi kan åbne det stykke og måske lidt længere.

Der vil forsat mangle det sidste lag asfalt, slidlaget, og opstribningen. Det kommer, når vi får lidt varmere vejr i maj-juni. Lige nu tør vi ikke gætte på, hvornår vi kan åbne cykelstien i hele sin længde. Det afhænger fuldstændigt af vejret. Det kan være, vi forlader pladsen et stykke tid – mens det hele tørrer op. Men vi vender tilbage, så snart det kan lade sig gøre, så vi kan får færdiggjort cykelstien.

Med venlig hilsen

Signatur - fælles om