Hæderspriser på vej til to Thyregod-foreninger?

Igen i år vil vi kommunen hylde de mange sportsfolk, trænere og ledere, der hver dag gør en kæmpe indsats for foreningslivet. Spejderne og svømmeklubben er med i slutspurten for at få hver sin ærefulde pris for godt foreningsarbejde i 2021. Vinderne udråbes på årets sportsgalla, den 28. april.

Foreningslederprisen - spejderne
Thyregod-Vester-spejderne er blevet nomineret til foreningslederprisen, som kommunens Folkeoplysningsudvalg uddeler til en foreningsleder/ lederteam, der har ydet en særlig lederindsats for at udvikle foreningen og igangsætte aktiviteter som bl.a. styrker det forpligtende fællesskab, aktive medlemskab samt det frivillige og tværgående foreningsarbejde. Prisen er rettet mod de ikke-idrætslige folkeoplysende foreninger. Med prisen følger 5.000 kroner.

Bevæg dig for Livet-prisen – svømmeklubben
Det er Thyregod Svømmeklub, der er nomineret til denne pris, som tildeles den folkeoplysende forening, det selvorganiserede fællesskab eller til den person, der har gjort en særlig indsats for at få flere ikke- aktive borgere i kommunen til at bevæge sig. Med prisen følger 5.000 kroner, som uddeles af ”Bevæg dig for Livet”, Folkeoplysningsudvalget og Vejle Idrætsråd.

Bestil billetter til årets sportsgalla.

Spejder. Det er ikke bare noget, man går til. Det er noget, man er.
Spejder. Det er ikke bare noget, man går til. Det er noget, man er.
Der er livlig aktivitet i svømmehallen i Thyregod - og i svømmeklubben.
Der er livlig aktivitet i svømmehallen i Thyregod - og i svømmeklubben.