Nordeafonden støtter gode lokale tiltag

Er det Thyregod Skole, Det gamle Bageri eller en af vores mange lokale foreninger, der har en god ide, som støtter fællesskabet og det gode liv, så er der mulighed for økonomisk støtte gennem Nordeafonden.

Liv i det lokale
Nordea-fonden støtter aktiviteter, der styrker fællesskaber i lokalområdet og gode liv. Søg op til 200.000 kr. i støtte fra fondens fokusområde Liv i det lokale. Ansøgninger modtages løbende, og der gives svar inden for to måneder.

Løbspuljen
Søg op til 10.000 kr. til et lokale motionsløb med 50 – 500 deltagere og få løbstrøjer med eget logotryk til alle deltagere, så flere kan komme ud i det fri og være aktive sammen.

Mere udeliv i SFO, fritidsordninger og klubber
Nordeafonden åbner en pulje, som skal bidrage til, at landets SFO’er, fritidsordninger og klubber for børn i 0.-6. klasse kan styrke deres udendørs arealer og aktiviteter.

Hver enkelt institution kan søge mellem 100.000 kr. og 1 mio. kr. til udendørs aktiviteter, faciliteter og udstyr. Der er også mulighed for at søge støtte til at opkvalificere de pædagogiske kompetencer hos medarbejderne.

Puljen kan søges indtil den 30.09.2022. Der er et webinar om den 3. maj kl. 14-15.

Læs mere om mulighederne her.

Fra Det gamle Bageri' juleløb.
Fra Det gamle Bageri' juleløb.
Det gode udeliv for børnene.
Det gode udeliv for børnene.