Nyt om Lokalrådets hjemmeside

Nye muligheder:

Mødet med alle lokalråd i Vingsted hvor Vejle Kommune var vært, blev vi præsenteret for foreningssider.dk , et firma fra Give som har lavet et produkt målrettet Foreninger og Lokalråd.
I Thyregod Vester Lokalråd vil vi have en sikker og langtidsholdbar løsning, for alt det indhold som vi gerne vil formidle til borgerne.
Vi vil ikke have at det hele afhænger af en Administrator, vi vil have at styringen af hjemmesiden nemt kan overdrages / deles mellem flere.
Lokalrådet anbefaler at foreninger i vores område, vil gribe denne fantastiske mulighed, for at give turister, borger, nye borger, en nemt overskuelig hjemmeside, med alt relevant information.
På sigt arbejder vi (alle Lokalråd) på at vi selv kan styre den information, som det til tider kniber med at få rettet på Vejle Kommunens hjemmeside.
Foreningssider er specielt udviklet til at imødekomme behovet for at kunne oprette og vedligeholde en hjemmeside uden at have en professionel web-baggrund. På få minutter kan du selv oprette en professionel hjemmeside, hvor du har adgang til at redigere indholdet i en brugervenlig administration. 
Du starter ikke på bar bund, men får eksempler på sider med indhold, som du kan tage udgangspunkt i. Hjemmesiden oprettes med en overskuelig menustruktur, og du har let adgang til at redigere indholdet og tilpasse logo, baggrund og farver. Designet er responsivt, så indholdet præsenteres flot på alle enheder fra computer til mobil.
Foreningssider er etableret af Benjamin Ravn og Claus Sørensen, begge bosiddende i Give, begge engageret i forskellige lokale foreninger og klubber, og begge med 15 års erfaring med web-design fra egne virksomheder.
Målet er at lette arbejdet for foreninger, som er afhængige af frivilliges indsats i fritiden, ved at levere brugervenlige hjemmesideløsninger. Det skal være let, hurtigt og billigt at komme i gang og enkelt at arbejde med - også uden forudgående kendskab til hjemmesider. 
Foreningssider arbejder sammen med flere lokale foreninger, som giver udtryk for, at de er yderst tilfredse med samarbejdet og resultatet - bl.a. TSK - Thyregod Svømmeklub, som på få dage lancerede en rigtig flot hjemmeside.

https://www.foreningssider.dk/presse/